CS:GO

CCT North Europe S4: SINNERS přejeli Sangal a postupují do play-off

CCT North Europe S4: SINNERS přejeli Sangal a postupují do play-off
8. 3. 2023
  |  

Čtvrtý zápas swiss skupiny CCT North Europe S4 vyšel SINNERS na jedničku! V zápase proti mezinárodní sestavě Sangal dominovali a připsali si jednoznačné vítězství 2:0, kterým si zajistili postup do play-off.

Sangal vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_overpass | 3:16 (3:12)
  • de_anubis | 6:16 (3:12)
  • de_vertigo

Se skóre 2-1 ve swiss tabulce narazili hráči SINNERS na mezinárodní sestavu turecké organizace Sangal, která drží 43. příčku světového žebříčku.

Právo výběru první mapy měli SINNERS, kteří si vybrali overpass. Fakt, že to byl správný krok se ukázalo hned z úvodu, kdy hříšníci byli pro svého soupeře až příliš velkým soustem. Sangal se dostal k prvnímu úspěšnému kolu až za stavu 0:8. To už měli však SINNERS vytvořenou solidní ekonomiku a nezastavitelný Jindřich "ZEDKO" Chyba skóre 13/2. Sangal se zmohli ještě na další dvě kola a první polovina tak skončila 3:12. Po změně stran nepřidal na morálce Sangalu Max "SHOCK" Kvapil, který si připsal ace nejen v pistol roundu, ale i v následném kole proti ecu. Zbytek úvodní mapy si už česká organizace pohlídala a došla si pro vítězství 3:16.

Druhá mapa, kterou se stal Anubis, začala obdobně jako overpass. SINNERS dominovali a Sangalu se opět nedařilo dostat do zápasu. První jejich bod přišel až za stavu 0:7. I tentokrát si dokázali Sangal dojít pro pouhá tři kola v první polovině a SINNERS tak byli na cestě za vítězstvím. Sangal sice po změně stran vytvářeli nějaký odpor, hříšníky to však nerozhodilo a došli si za pohodlným vítězstvím 6:16.

Ve velké formě se dnes představil Max "SHOCK" Kvapil, který si za 41 kol připsal celkem 52 killů. Jeho ADR se zastavilo až na čísle 117,5.

SINNERS se tímto vítězstvím posouvají do play-off, které by mělo začít již tento víkend. Jejich soupeřem bude jeden z týmů, který dostane přímou pozvánku do play-off (žádný z těchto týmů není prozatím oznámen).

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.