CS:GO

CCT North Europe S4: SINNERS otočili obě mapy s Viperio a získali druhou výhru ve swissu

CCT North Europe S4: SINNERS otočili obě mapy s Viperio a získali druhou výhru ve swissu
4. 3. 2023
  |  

Během sobotního dopoledne se SINNERS postavili do dalšího zápasu CCT North Europe Series 4. Soupeřem byla při druhém souboji britská soupiska Viperio.

Do druhého zápasu v rámci CCT North Europe Series 4 vstoupili lépe hráči britského celku Viperio, kterým se podařilo v úvodních kolech diktovat tempo a na mapě de_anubis si vypracovali velmi dobrý náskok. Český tým kontroval a dokázal snížit v rámci první půle alespoň na stav 5:10.

Po výměně stran se však rozjela velkolepá česká jízda a SINNERS dokázali postupně srovnat, respektive se dokonce dostali do vedení. V něm vydrželi až do samotného závěru, kde sice Viperio získalo ještě kolo, ale to bylo vše a česká jednička si připsala úvodní mapu série.

Také druhá mapa měla od počátku velmi podobný průběh. Tým Viperio se dostal v úvodu už do vedení 7:0, SINNERS sice ještě 5 body v řadě stáhli soupeřův násko, nicméně ten své vedení uhájil a do výměny stran se šlo za stavu 6:9.

Ani tentokrát se však nepodařilo britskému celku mapu dotáhnout do vítězného konce, když český tým nejprve získal díky 4 bodům v řadě vedení 10:9, poté o něj sice přišel, ale nejprve se 4 dalšími body dostal na stav 14:11, a posléze zápas také ukončil.

SINNERS jsou tak po vítězství 2:0 (16:12, 16:12) jedinou hru od postupu do play-off CCT North Europe Series 5. 

Viperio vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_anubis 12:16 (10:5)
  • de_overpass 12:16 (9:6)
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.