CS:GO

CCT North Europe S4: SINNERS narazí v play-off na přemožitele z kvalifikace na major

CCT North Europe S4: SINNERS narazí v play-off na přemožitele z kvalifikace na major
14. 3. 2023
  |  

Liberecká organizace SINNERS prošla skrze swiss tabulku do play-off CCT North Europe Series 4. Tam narazí v prvním kole na své přemožitele z první open kvalifikace na Pařížský Major, polský tým HONORIS.

SINNERS podávají v rámci čtvrté sezóny CCT North Europe solidní výsledky. Ve swiss formátem hrané základní skupině našli jediného přemožitele v podobě HAVU a se skóre 3-1 postoupili do play-off. Jejich první utkání proběhne již dnes 14. března od 16:00.

Jejich soupeřem pro první kolo bude 43. tým světa HONORIS, který zaplnil místo po odstoupivších Ninjas in Pyjamas. Tým postavený okolo matadora Wiktora "TaZ" Wojtase se naposledy utkal se SINNERS v rámci první open kvalifikace na BLAST.tv Major Paris. V něm dokázali HONORIS otočit nepříznivý stav 0:1 na mapy a díky výhře 16:14 na decideru postoupit dál a zničit tak sny SINNERS o postupu na Major.

Přestože z posledního vzájemného utkání vzešli vítězně HONORIS, jsou to SINNERS, kteří jsou považováni za mírného favorita tohoto duelu. Vítěz postoupí do čtvrtfinále play-off v němž narazí na lepšího z dvojice Copenhagen Flames/Astralis Talent.

Zápas budete moci sledovat od 16:00 na oficiálním twitch kanále CCT_EN.

 


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.