CS:GO

CCT North Europe S4: Druhá šance na postup pro SINNERS! Ve středu vyzvou Sangal

CCT North Europe S4: Druhá šance na postup pro SINNERS! Ve středu vyzvou Sangal
7. 3. 2023
  |  

Na libereckou organizaci SINNERS čeká ve čtvrtek po obědě čtvrtý zápas v rámci CCT North Europe S4! Dokáží SINNERS zdolat Sangal a postoupit do play-off?

Po neúspěšném prvním pokusu o postup do play-off CCT North Europe čeká na SINNERS druhá šance. Ve středu od 14:30 naskočí hříšníci do zápasu proti mezinárodní sestavě Sangal, která momentálně drží 43. pozici HLTV žebříčku.

SINNERS na Sangal narazili letos již dvakrát a v obou případech odešli ze zápasu vítězně. V prvním případě se jednalo o IEM Rio 2023 Open kvalifikaci, v níž si SINNERS poradili se svým soupeřem 22:19 na mapě overpass. Druhé utkání proběhlo pouze o pár dní později v rámci třetí sezóny CCT North Europe a zde si Oskar a spol. připsali výhru 2:0 po dvou těsných výhrách (19:15 vertigo, 16:14 mirage).

Poslední utkání tak znamenají příslib vyrovnaného duelu, a přestože se čechům podařila poslední vzájemná utkání, jsou to právě Sangal, kteří budou v duelu považováni za favority. To ostatně potvrzují i bookmakeři SazkaBETU, kteří přisuzují Sangalu kurz 1,70:1. Česká sestava má kurz 2,05:1.

Utkání budete moci sledovat od 14:30 na oficiálním twitch kanále CCT.

 


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.