CS:GO

CCT North Europe S3: SINNERS dnes vyzvou HONORIS

CCT North Europe S3: SINNERS dnes vyzvou HONORIS
26. 1. 2023
  |  

Česko-slovenská sestava SINNERS čeká už dnes, tedy ve čtvrtek 26. ledna, od 16:00, souboj s polským týmem HONORIS, za který hraje mj. i legenda tamní scény Wiktor "Taz" Wojtas.

V tradičním swiss formátu celosvětové série CCT se představí také SINNERS. Konkrétně dnes začnou svoji pouť v rámci 3. sezony CCT North Europe. Prvním soupeřem budou nevyzpytatelní polští hráči HONORIS.

SINNERS se z posledních 5 zápasů na portále HLTV podařilo zvládnout pouze jediný a dnes bude chtít tuzemský zástupce svoji bilanci významně vylepšit.  S HONORIS se česko-slovenský celek utkal naposledy v říjnu 2022, kdy se radoval z těsného vítězství v poměru 2:1.
Dnes budou SINNERS proti Tazovi a dalším polským legendám patřit do role favoritů zápasů. SazkaBET vidí jejich šance na vítězství v kurzu 1,52:1, naopak na polského soupeře si můžete vsadit s kurzem 2,35. Pozoruhodný je také kurz 1,9:1 na počet odehraných map v zápase (3).

Přímý přenos zápasu je možné sledovat od dnešních (čtvrtek) 16:00, konkrétně je pak k němu přiřazen stream www.twitch.tv/cct_en2. Vítězství se SINNERS může do rankingu BLAST.tv Major hodit jako sůl.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.