CS:GO

CCT East Europe S2: Sampi na úvod prohráli, když nestačili na Pompa

CCT East Europe S2: Sampi na úvod prohráli, když nestačili na Pompa
12. 9. 2023
  |  

Slovenský Counter-Strike roster české organizace Sampi má za sebou úvodní duel ve swiss formátem hrané základní části CCT East Europe Series 2. V něm však nestačil na rozjetý polský celek Pompa, kterému podlehl 0:2. Pro soupeře šlo o další vítězství nad česko-slovenskými sestavami, když před pár týdny zdolal Dynamo Eclot a o víkendu i SINNERS.

V úvodním kole mezinárodní turnajové série CCT East Europe Series 2 se utkal slovenský roster Sampi s polským celkem Pompa, který jede na vítězné vlně. První mapa série (de_overpass - pick Sampi) se přitom vyvíjela pro tuzemského zástupce více než dobře. Sampi dokázali za T-side uhrát 8 kol a šli do druhé půle ve vedení. Tam šak ztratili tempo a Pompa se podařilo dostat do vedení, které vyvrcholilo vítězstvím 16:12.

Následná mapa de_mirage už takové drama nepřinesla. Za T-side startující Pompa na svém vlastním picku dokázala urvat rovnou 11 kol a díky vedení 11:4 po úvodní polovině bylo už více než těžké vývoj otočit. Polský celek táhl zejména bulharský AWP hráč Deyvid "h4rn" Benchev, který si připsal celkově 27 killů a ve druhé polovině na de_mirage už jen kočíroval vítězství 16:8.

Sampi kvůli porážce 2:0 padli ve swissu do stavu 0:1. Už dnes bude na slovenský celek čekat další výzva, když se od 17:00 postaví celku Falcons. Naopak na Pompu čekají krajani z los kogutos.

Pompa vs. Sampi

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:12 (7:8)
  • de_mirage 16:8 (11:4)
  • de_nuke

Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.