CS:GO

CCT East Europe S1: O semifinále si to Sampi dnes rozdají s 9 Pandas

CCT East Europe S1: O semifinále si to Sampi dnes rozdají s 9 Pandas
19. 8. 2023
  |  

Slovenská Counter-Strike sestava české organizace Sampi se pokusí dnes od 16:30 otočit kolísavou formu do pozitivního výsledku proti ruským 9 Pandas. Vítěz duelu se podívá v turnaji CCT East Europe Series 1 do nedělních zápasů o medaile (semifinále).

CS:GO sekce české organizace Sampi svým fanouškům poslední dny a týdny způsobuje více než velké šoky. Tým totiž v jednu chvíli zažíval sérii, v níž prohrál 6 ze 7 odehraných zápasů, skončil například v turnaji Pinnacle Cup V, nezvládl decider zápasy některých turnajů, ovšem také dokázal porazit OG nebo EYEBALLERS.

Právě poslední dva zmíněné týmy jsou ty poslední, které Sampi dokázali porazit. V aktuální sérii dvou vítězství v řadě může přiskočit také třetí. Vše záleží od toho, jak si ve čtvrtfinále CCT East Europe Series 1 dokáží Sampi poradit s nepříjemným východoevropským týmem 9 Pandas.

Dnešní soupeř slovenské sestavy dokázal v prvním kole vyřazovací části CCT East Europe Series 1 porazit jejich krajany z 28. místa (Aurora) světového rankingu HLTV a oni samotní z pozice 45. celku by chtěli poskočit výše. O tom, zda se jim to i díky zápasu se Sampi podaří dost možná rozhodne forma tuzemského zástupce.

Nevyrovnanost jednotlivých výkonů, kdy jsou Sampi schopni ve velkém stylu porazit Insilio, OG nebo EYEBALLERS, ale zároveň prohrají s týmy nacházejícími se okolo 100. místa na HLTV, je něco, co česko-slovenského zástupce sráží. Pokud by si však přenesl výkonnost z posledních duelů i do dnešního, mohl by se urodit postup do TOP 4.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.