CS:GO

CCT East Europe S1: Entropiq udrželi naději první výhrou, Sampi budou hrát o postup

CCT East Europe S1: Entropiq udrželi naději první výhrou, Sampi budou hrát o postup
12. 8. 2023
  |  

Mezinárodní turnajová série CCT East Europe Series 1 pokračuje 3. kole swiss formátem hrané skupině. Na jedné straně Entropiq zachránili svoji účast díky vítězství nad Nexus Gaming, na druhé se slovenská sestava Sampi pokusí nejrychlejší možnou cestou zajistit postup do play-off.

Turnajová online série CCT East Europe Series 1 má za sebou polovinu třetího kola základní části, ve kterém se rozhoduje o prvních vyřazených týmech z klání, ale také o prvních postupujících do play-off. Právě Entropiq v souboji s rumunskými Nexus Gaming čelili možnosti vyřazení.

Mezinárodní sestavě české organizace Entropiq se v souboji s Nexus Gaming podařilo po vítězství 2:1 (de_ancient 16:9, de_mirage 11:6, de_inferno 16:10) udržet šanci na případný postup. K němu však sekce potřebuje zvítězit ve dvou dalších zápasech, rumunský soupeř naopak skončil.

Dnes půjdou do akce také slovenští hráči Sampi, kteří se po vítězstvích nad týmy B8 (2:0) a Preasy (2:0) dostali až do zápasů o postup. V prvním pokusu se postaví aktuálnímu 103. celku světového žebříčku HLTV. Britský tým Viperio dlouho nezažil vítězství, pak však zvládl 3 souboje v řadě a touží po čtvrtém skalpu.

Na vítězství, tedy i postup, Sampi vypsal SazkaBET kurz 1,38:1. Naopak na vítězství britského soupeře je vypsán kurz v hodnotě 2,80:1. Zápas mezi oběma soupeři můžete sledovat už dnes od 16:30 na hlavním Twitch kanále CCT_CS s anglickým komentářem.

 


Zdroj úvodní fotografie: koláž Sazka Esport, Fanda Dumek / Sampi, web Entropiq

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.