CS:GO

CCT East Europe S1: Entropiq nad propastí a dnes musí porazit Nexus Gaming

CCT East Europe S1: Entropiq nad propastí a dnes musí porazit Nexus Gaming
11. 8. 2023
  |  

Mezinárodní roster české organizace Entropiq má na svém kontě v CCT East Europe Series 1 dvě porážky a dnes musí bezpodmínečně porazit Nexus Gaming, jinak v turnaji skončí. Zápas startuje od 10:30.

Těžká výzva čeká na mezinárodní CS:GO sestavu české organizace Entropiq. Ta se totiž má po dvou porážkách utkat s rumunským celkem Nexus Gaming o udržení šancí na postup do vyřazovací části online turnaje CCT East Europe Series 1. Další prohra by znamenala konec.

Entropiq doposud v rámci Thunderpick World Championship 2023: European Series #1 padli se slovenským rosterem Sampi, ale nedaří se jim ani ve zmíněném CCT East Europe, kde narazili jak na ruské Space (0:2), tak na ARCRED (0:2) a ve swiss formátem hrané skupině každá další porážka znamená konec.

V dnešní výzvě proti Entropiq stojí zmínění Nexus , kteří nedokázali zvítězit hned v 5 zápasech v řadě, kdy naposledy před týdnem porazili ALTERNATE aTTaX, ovšem od té doby nedokázali vyzrát na 9 Pandas, Sangal, EYEBALLERS, B8 ani ThunderFlash. Odrazový můstek potřebují oba týmy, ovšem dočká se jej pouze jeden.

Na druhé straně byli ve swiss formátem hrané skupině i Sampi, kteří po vítězstvích 2:0 nad Preasy a 2:0 nad B8 Esports vyzvou v zápase o postup už v sobotu od 16:30 tým Viperio.

Přímý přenos zápasu mezi Entropiq a rumunskými Nexus Gaming by měl běžet na Twitch kanále CCT_CS v angličtině od 10:30.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.