CS:GO

CCT East Europe S1: Entropiq a Sampi dnes vstoupí do dalšího turnaje

CCT East Europe S1: Entropiq a Sampi dnes vstoupí do dalšího turnaje
8. 8. 2023
  |  

Na slovenskou sestavu české organizace Sampi a mezinárodní roster Entropiq čeká start dalšího turnaje. Oba se představí na start CCT East Europe Series 1, kdy první jmenovaný celek čekají dánští Preasy, druhý se postaví ruským Space.

Premiérová východoevropská série mezinárodní turnajové soutěže CCT bude mít také zastoupení z Česka a Slovenska. Pozvánku do zápolení ve swiss formátem hrané základní části totiž přijaly celky Entropiq, který se představí se svojí mezinárodní sestavou a Sampi, pro které půjde o další CCT turnaj v krátkém čase.

Jako první do turnaje vstoupí ruská sestava celku Space, která prověří nově složenou sekci Entropiq. Ta má za sebou už jednu premiéru, když podlehla v prvním kole Thunderpick World Championship European Series 1 právě celku Sampi. Nyní se Entropiq (od 10:30) pokusí vstoupit vítězně do turnaje v souboji s aktuálně 50. celkem světa.

Slovenský roster Sampi půjde do hry ještě dnes, když v 19:30 vyzve celek Preasy. Aktuálně sice bez HLTV rankingu, nicméně neméně kvalitní celek, ve kterém nalezneme bývalého AWP hráče nicodooze, bývalého hráče Evil Geniuses a Sprout, dánského refrezh nebo Altekze, který hrál za Astralis (Talent).

Oba dva zápasy českých organizací můžete sledovat na Twitch kanále cct_cs3 od 10:30, respektive od 19:30. Česko-slovenské vysílání východoevropského turnaje není k dispozici.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.