CS:GO

CCT Central Europe: EP nestačili na FTW a s turnajem se loučí

CCT Central Europe: EP nestačili na FTW a s turnajem se loučí
26. 10. 2022
  |  

Přes velkou snahu nedokázali ENTERPRISE porazit portugalský celek FTW a se skóre 1-3 v turnaji končí.

ENTERPRISE rozehráli od 13:00 v rámci CCT Central Europe elimination match proti portugalskému týmu FTW. Přestože výhodu prvního picku (de_inferno) měli hráči české organizace, byli to právě FTW, kteří naskočili do zápasu mnohem lépe a připsali si rychlé vedení 6:0. Zbytek první poloviny byl již více vyrovnaný a do změny stran se šlo za stavu 10:5. Druhou polovinu však začali lépe opět hráči portugalského celku a došli si pro pohlídané vítězství 16:9.

Druhá mapa byla výrazně zajímavější. ENTERPRISE se nepovedla CT strana a po první polovině prohrávali 10:5. V druhé polovině začali svého soupeře dotahovat , což se jim nakonec i povedlo a za stavu 15:15 mířil zápas do prodloužení. To přineslo spoustu zajímavých momentů a ani jeden tým nedokázal svému soupeři dostatečně odskočit. Až ve čtvrtém prodloužení přišel zlomový moment, FTW si dokázali připsat čtyři ze šesti kol a mohli tak oslavit výhru 28:26 na dustu a celkově 2:0.

I přes nemoc byl nejvýraznějším hráčem na serveru bulharský sniper v barvách ENTERPRISE Deyvid "h4rn" Benchev, který byl na první mapě i přes prohru těžko k zastavení.

Pro ENTERPRISE tato prohra znamená skóre 1-3 a konec v turnaji. FTW se představí v pátek v decider zápase o postupový slot do playoff.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.