CS:GO

CCT Central Europe: Dynamo Eclot nestačili na HONORIS a končí před branami playoff

CCT Central Europe: Dynamo Eclot nestačili na HONORIS a končí před branami playoff
28. 10. 2022
  |  

Dynamo Eclot nestačili v elimination matchi CCT Central Europe na polský celek HONORIS a do playoff se tak nepodívají. V něm se představí pouze jediný český zástupce, SINNERS.

Hodinu po poledni vyzvala česká jednička polský celek HONORIS v rozhodujícím zápase o playoff CCT Central Europe. V případě výhry se mohli hráči DNE připojit ke krajanům ze SINNERS, kteří si účast v playoff zajistili již ve čtvrtek.

HONORIS vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:1
  • de_inferno | 16:13 (8:7)
  • de_ancient | 16:19 (7:8)
  • de_overpass | 16:13 (7:8)

Dynamo však cestu za playoff neodstartovalo ideálně. Přestože hráli s HONORIS celou první mapu vyrovnaně a přetahovali se s polským soupeřem o každý bod, tak bohužel v rozhodující moment za stavu 14:13 nezvládli poslední dvě kola a prohráli 16:13. 

Druhá mapa měla podobný vývoj. Vyrovnané utkání plné těsných kol došlo až do stavu 15:13 z pohledu HONORIS. Tentokrát však zvládli závěr lépe hráči pardubické organizace, kteří dokázali skóre vyrovnat a poslat zápas do prodloužení. V něm se jim zadařilo více a došli si pro vítězství 16:19.

Decider na overpassu měl stejný vývoj jako předchozí dvě mapy. Ve vyrovnaném utkání dokázali DNE odskočit v jeden moment na 8:12, poté však přišla skvělá hra HONORIS, kteří si připsali 6 kol v řadě, otočili utkání a následně dokráčeli pro vítězství 16:13.

Dynamo Eclot se tak do playoff nepodívají stejně jako ENTERPRISE. Jediný český celek, který dokázal projít přes základní část jsou reprezentanti SINNERS. 

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.