CS:GO

CCT Central Europe 7: Úspěšný start SINNERS, kteří zvítězili 2:0 nad RUBIK

CCT Central Europe 7: Úspěšný start SINNERS, kteří zvítězili 2:0 nad RUBIK
1. 8. 2023
  |  

Bývalá domácí jednička, český celek SINNERS Esports, dokázal na úvod mezinárodního CS:GO turnaje CCT Central Europe Series 7 uspět, když si poradil s maďarskými RUBIK v poměru 2:0 (16:9, 16:9).

Česká CS:GO sestava organizace SINNERS se v zápase s maďarskými RUBIK na vítězství příliš nenadřela. Důležitý krok k němu udělala už na svém map picku (de_overpass), který dokázala jasně ovládat už v první půli a díky náskoku 12:3 mohla směřovat k vítězství. RUBIK sice ještě snížili, nestačilo to na víc než konečných 9:16.

Druhá mapa (de_inferno) nabídla sice v rámci první poloviny vyrovnanější podívanou, ale s identickým koncem. RUBIK a SINNERS drželi krok po dobu prvních 15 kol. Pak se však dokázal český celek odpoutat a směřoval k vítězství. Toho se favorit dočkal za stavu 16:9, čímž zkompletoval vítězství 2:0.

SINNERS tak celkově poskočili ve swissu na skóre 1:0 a ve čtvrtek je, stejně jako Sampi, bude čekat 2. kolo. Na český celek SINNERS budou čekat bulharští 500, naopak Sampi vyzvou Endpoint.

SINNERS vs. RUBIK

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:9 (12:3)
  • de_inferno 16:9 (8:7)
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.