CS:GO

CCT Central Europe 7: Slovenská sestava Sampi nestačila na Endpoint a míří do 3. kola za stavu 1:1

CCT Central Europe 7: Slovenská sestava Sampi nestačila na Endpoint a míří do 3. kola za stavu 1:1
3. 8. 2023
  |  

Ve 2. kole swiss formátem hrané základní části CCT Central Europe Series 7 na sebe narazila slovenská Counter-Strike sestava české organizace Sampi a britský celek Endpoint. Druhý jmenovaný tým dokázal po dobu celého zápasu diktovat tempo, které jej dovedlo k vítězství 2:0.

Vstup do série 2. kola CCT Central Europe Series 7 měli výrazně lepší hráči britské organizace Endpoint. Ti dokázali totiž na soupeřově mapě v rámci první poloviny absolutně dominovat. Sampi získali pouhá 2 kola a do druhé půle šli za stavu 2:13. Pak se sice podařilo slovenské sestavě získat úvodní kolo, nicméně hned následně to byli Endpoint, kteří udeřili, získali 3 kola v řadě a ovládli první mapu 16:3.

Druhou mapu sice lépe odstartovali hráči Endpoint, kteří získali úvodní 4 kola, pak však slovenská sestava české organizace dokázala udeřit a ze stavu 0:4 udělala stav 5:4, respektive následných 6:5. V závěru půle nakonec Britové dokázali vývoj otočit a do výměny stav šli za stavu 8:7. Ve druhé půli už ani jednou Sampi nedokázali získat víc bodů v řadě než 1 a po výsledku 10:16 bylo hotovo.

Na jedné straně míří hráči organizace Endpoint do 3. kola swiss formátem hrané skupiny CCT Central Europe Series 7 se skórem 2:0, na druhé pak slovenští hráči Sampi budou bojovat s dalšími se skórem 1:1.

Endpoint vs. Sampi

Výsledek - 2:0
  • de_ancient 16:3 (13:2)
  • de_anubis 16 (8:7)
  • de_inferno

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.