CS:GO

CCT Central Europe 7: SINNERS večer vyzvou 9 Pandas v zápase o postup do play-off

CCT Central Europe 7: SINNERS večer vyzvou 9 Pandas v zápase o postup do play-off
5. 8. 2023
  |  

Ve večerním (19:30) zápase CCT Central Europe Series 7 vyzvou SINNERS Esports východoevropský celek 9 Pandas v souboji o postup do vyřazovací části mezinárodního turnaje. Výhra může pomoci i dalšímu progresu v rámci HLTV Ranking směrem do TOP 50.

Už jen krůček chybí české Counter-Strike sekci organizace SINNERS Esports k postupu do vyřazovací části mezinárodního turnaje CCT Central Europe Series 7. V cestě do play-off bude stát ruský tým 9 Pandas, se kterým se celek utká už dnes od 19:00.

Oba celky se střetávají v zápase o postup poté, co získaly po dvou vítězstvích ve swiss formátu hrané skupině. SINNERS porazili nejprve RUBIK (2:0), posléze bulharský celek 500 (2:1), na druhé straně 9 Pandas dokázali zdolat MOUZ NXT (2:0) a Nexus Gaming (2:1). Poražený dostane ještě 1-2 příležitosti na postup do play-off.
Český celek si aktuálně připsal 3 vítězství v řadě a z 10 posledních BO3 duelů dokázal ovládnout hned 7. Postupně se tak SINNERS vypracovali na hranu TOP 50 světového rankingu HLTV a v trajektorii nebudou chtít ustoupit. Skalp celku 9 Pandas, aktuálně 42. celku rankingu, by tomu výrazně pomohl.

SazkaBET vidí šance SINNERS Esports na vítězství v zápase v kurzu 1,80:1. Naopak na východoevropský tým 9 Pandas je vypsán kurz 1,91:1. Zajímavou možností by mohl být také kurz na to, že se při vyrovnanosti obou celků odehrají všechny 3 mapy - 1,83:1. Zápas mezi SINNERS a 9 Pandas je možné sledovat s česko-slovenským komentářem na Twitch kanále REPUBLEAGUE, která jej zašťituje.

 


Zdroj úvodní fotografie: Czech News Center / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.