CS:GO

CCT Central Europe 7: SINNERS si poradili s 500 a jsou krůček od postupu

CCT Central Europe 7: SINNERS si poradili s 500 a jsou krůček od postupu
3. 8. 2023
  |  

Do 2. kola skupinové fáze CCT Central Europe Series 7 nastoupil dnes večer také tým SINNERS Esports, který v zápase vyzval bulharský celek 500. Po strhující bitvě se nakonec radoval český celek, který se tak přiblížil postupu do vyřazovacích bojů.

Český celek SINNERS Esports vstoupil do duelu s bulharským celkem 500 skvěle. Partě vedené Sebastianem "beastik" Daněm dokázal na mapě soupeře (de_ancient) získat úvodních 10 kol (start za CT), pak sice soupeř snížil dvěma body, ovšem následně pokračovalo vše ve stejných kolejích. 

Nejen, že SINNERS zvládli další 3 kola v závěru první půle, pak ovšem tým z Česka pokračoval i po výměně stran, když získal pistol round. Následně ovšem padl proti force-buy a přišel o první šanci získat map point. Po 4 vyhraných kolech ze strany bulharských 500 přišel očekávaný 15. bod i od SINNERS. Ještě došlo k dalšímu snížení, nicméně po 27. kole bylo hotovo při vítězství 16:9.
Druhá mapa (de_overpass), která byla pickem SINNERS, nabídla strhující a vyrovnanou podívanou. Nejprve se podařilo české sestavě určovat tempo hry a po několika kolech dostat do vedení, každopádně už polovina končila vyrovnaným stavem 8:7. Stejným výsledkem skončila i druhá půle a šlo se do prodloužení. To se relativně natáhlo a skončil vítězným koncem pro 500 v poměru 22:19.

Na závěrečné mapě (de_mirage) to ovšem bylo opět jednostranné, když SINNERS chytili tempo hned od počátku, a to nečekaně za T-side. Český celek dovedl utkání k vítězství v polovině 11:4, pak sice lehce klopýtnul, nicméně pak opět dokázali dominovat a výsledkem 16:6 jednoznačně ukončili mapu i sérii. Po vítězství 2:1 se SINNERS posunuli se skórem ve swissu 2:0 do zápasu o postup, ve kterém je v sobotu čekají 9 Pandas. Na bulharský celek 500 narazí v pátek Sampi.

SINNERS vs. 500

Výsledek - 2:1
  • de_ancient 16:9 (13:2)
  • de_overpass 19:22 (8:7)
  • de_mirage 16:6 (11:4)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.