CS:GO

CCT Central Europe 7: SINNERS porazili 9 Pandas a míří do play-off

CCT Central Europe 7: SINNERS porazili 9 Pandas a míří do play-off
5. 8. 2023
  |  

Další večerní duel čekal na český celek SINNERS Esports, který se v rámci 3. kola swiss formátem hrané skupiny CCT Central Europe 7 utkal s ruskou sestavou 9 Pandas. Tuzemský zástupce dokázal zvítězit v poměru 2:1 a zajistil si postup do vyřazovací části.

V sérii proti 9 Pandas měli SINNERS Esports výhodu startu na své vlastní mapě. Velmi dobře hrající tým na mapě de_overpass své kvality potvrzoval bezpochyby i tentokrát. Už na T-side se české sestavě totiž podařilo jít do vedení 10:5. Následně sice východoevropský soupeř na začátku druhé půle zazlobil, v závěru mapy však opět dominovali SINNERS, kteří zvítězili na úvod série 16:9.

Během druhé mapy vše vypadalo opět ve prospěch týmu SINNERS Esports, který se dokázal zase rozehrát do dobré pohody, získal za CT stranu na mapě de_nuke vedení 10:5 krok za krokem mířil za vítězstvím a postupem. To se rozhodli 9 Pandas zastavit. Ruskému celku se podařilo totiž postupně vývoj duelu srovnat, otočit a následně v prodloužení i zakončit vítězně. 

Rozhodující dění nabídla mapa de_mirage, kde se opět podařilo českému celku jít do vedení. SINNERS Esports dokázali na T-side aktivně pracovat a získali náskok 8:7. Pak navíc soupeře definitivně zlomili, když odskočili do vedení a to již nepustili. Po výsledku 16:9 se český celek mohl radovat nejen z vítězství 2:1, ale i postupu do play-off mezinárodního turnaje a dalšího skalpu výše postaveného celku.

SINNERS vs. 9 Pandas

Výsledek - 2:1
  • de_overpass 16:9 (10:5)
  • de_nuke 16:19 (10:5)
  • de_mirage 16:9 (8:7)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.