CS:GO

CCT Central Europe 7: Sampi a SINNERS si zahrají hlavní část

CCT Central Europe 7: Sampi a SINNERS si zahrají hlavní část
25. 7. 2023
  |  

Česko-slovenská dvojice celků Sampi a SINNERS obdržela pozvánky do hlavní skupinové fáze mezinárodního online turnaje CCT Central Europe Series 7, o čemž informoval pořadatel v podobě agentury REPUBLEAGUE. Další tuzemské celky chybí.

Sedmá sezona mezinárodního CS:GO online turnaje CCT Central Europe nabídne pro tuzemské fanoušky opět zajímavou podívanou, podobně jako v CCT North Europe, kde aktuálně dvojice celků bojuje, obdržely do swiss formátem hrané skupiny pozvánky tuzemské celky SINNERS a Sampi.

Ty tak již defacto patří mezi tradiční účastníky těchto turnajů a díky nim se mohou postupně posouvat nejen v HLTV žebříčku. Bohužel kromě české sestavy SINNERS a slovenského celku Sampi se mezi pozvánky již další domácí organizace se svými CS:GO sekcemi nedostaly.
Pozvánky do hlavní fáze CCT Central Europe Series 7 | Zdroj: Twitter @REPUBLEAGUE
Vedle tuzemských týmů SINNERS a Sampi se pozvánek dočkaly také například rumunští Nexus Gaming, bulharští 500, a dále týmy jako EYEBALLERS nebo Endpoint, B8 nebo academy celek světové organizace MOUZ, které se pokusí opět navázat na úspěšná tažení mladých hráčů, které následně zabudovává do hlavní sestavy.

Kromě výše zmíněných celků bojoval o postup i celek ENTERPRISE, který ovšem neprošel před uzavřenou kvalifikaci. Z ní nakonec postoupil čtyřlístek celků ex-iNation, ALTERNATE aTTaX, RUBIK a Nemiga Gaming. Přímý přenos základní části CCT Central Europe Series 7 můžete sledovat již od 31. července na Twitch kanále REPUBLEAGUE s česko-slovenským komentářem, případně zvolit oficiální kanál. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.