CS:GO

CCT Central Europe 7 CQ: Winners Match týmu ENTERPRISE nevyšel a další šance přichází dnes

CCT Central Europe 7 CQ: Winners Match týmu ENTERPRISE nevyšel a další šance přichází dnes
18. 7. 2023
  |  

Česko-slovenský celek ENTERPRISE během pondělního večera nedokázal zvládnout zápas proti mixu GhoulsW a po prohře 0:2 si dnes od 16:00 zahrají s vítězem zápasu IKLA UA/Nemiga opostup do play-off.

Skupina "A" uzavřené kvalifikace CCT Central Europe Series 7 se pro česko-slovenského zástupce, tým ENTERPRISE, začíná zamotávat. Parta pod vedením Michala "leckr" Kadlíčka sice zvládla úvodní zápas s východoevropským celkem Nemiga, pak však podlehl ve večerním duelu mixu GhoulsW a místo postupu do play-in zápasu musí odehrát ještě Decider Match skupiny. V něm narazí na lepšího z dvojice IKLA UA/Nemiga.

Pondělní večerní Winners Match proti GhoulsW byl zřejmě do velké míry ovlivněn také náročností programu, který ENTERPRISE absolvovali během předešlých hodin. Nic to nemění na faktu, že na svého soupeře výsledkově nestačili, podlehli mu poměrně jasně 0:2 po výsledcích na mapách de_nuke 6:16 (3:12) a de_inferno 9:16 (5:10). 

Dnes dopoledne začíná od 10:00 CCT Central Europe Series 7: Closed Qualifier Group "A" eliminačním zápasem mezi východoevropskými celky IKLA UA a Nemiga. Následovat by přibližně od 16:00 měl Decider Match mezi vítězem úvodní dnešní bitvy a právě česko-slovenskými ENTERPRISE o slot do play-in fáze, ve které se na základě jediné BO3 série rozhodne o postupujících do main stage CCT Central Europe Series 6.

Přímý přenos zápasu můžete sledovat s česko-slovenským komentářem na Twitch kanále REPUBLEAGUE anebo s anglickým na CCT 2.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.