CS:GO

CCT Central Europe 7 CQ: ENTERPRISE na úvod porazili Nemiga a čeká je Winners Match

CCT Central Europe 7 CQ: ENTERPRISE na úvod porazili Nemiga a čeká je Winners Match
17. 7. 2023
  |  

ENTERPRISE sice museli kontumovat zápas se SINNERS v European Pro League Season 9. Smutnit však příliš nemuseli, protože si v rámci úvodu uzavřené kvalifikace CCT Central Europe Series 7 poradili s týmem Nemiga a míří do Winners Match.

Start do uzavřené kvalifikace online turnaje CCT Central Europe Series 7 vyšel česko-slovenské sestavě ENTERPRISE takřka na jedničku. V úvodním zápase si tým poradil s východoevropským celkem Nemiga a postupuje do Winners Match.

Výhra nad Nemiga se začala rodit už na mapě de_overpass, kde si česko-slovenský celek dokázal za T-side připsat 7 kol a po výměně stran už své vítězství pouze potvrzoval. ENTERPRISE zvítězili na první mapě v poměru 16:10. Pak však stejnou mincí na svém picku udeřili i Nemiga. Ti ovládli Mirage na T-side 9:6, pak pustili EP k jedinému kolu a srovnali po výsledku 16:7. 

Na závěrečné mapě dominovali ENTERPRISE od prvních kol, kdy odskočili do vedení 8:0, Nemiga sice kontrovala, ale ihned po úvodu druhé půle odskočil tuzemský celek do vedení 14:6. Východoevropský soupeř ještě dokázal snížit, ale vypadalo to, že match point ENTERPRISE bude stačit. Ovšem Nemiga ještě dál táhla za srovnáním a 5 koly v řadě se to takřka podařilo. ENTERPRISE však ve 30. kole rozhodli a zvítězili 16:14.

Nyní, bezprostředně po první výhře, čeká na ENTERPRISE tým GhoulsW. Vítěz duelu postoupí do play-in fáze, kde bude bojovat o skupinu hlavní fáze CCT Central Europe Series 7, poražený spadne do Decider Match o další slot.

ENTERPRISE vs. Nemiga

Výsledek - 2:1
  • de_overpass 16:10 (7:8)
  • de_mirage 7:16 (6:9)
  • de_inferno 16:14 (10:5)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.