CS:GO

CCT Central Europe 6: SINNERS přehráli Copenhagen Flames a zahrají si semifinále

CCT Central Europe 6: SINNERS přehráli Copenhagen Flames a zahrají si semifinále
29. 4. 2023
  |  

SINNERS narazili ve čtvrtfinále CCT Central Europe Series 6 na dánskou sestavu Copenhagen Flames. Po dvou velmi vyrovnaných mapách si hříšníci odnáší vítězství 2:0 a postup do semifinále.

Po překvapivém vítězství nad sestavou GODSENT naskočili SINNERS v sobotu dopoledne do čtvrtfinále CCT Central Europe Series 6. Jejich vyzyvatelem v druhém kole play-off se stala dánská sestava Copenhagen Flames, která drží 54. příčku světového žebříčku.

SINNERS vs. COPENHAGEN FLAMES

Výsledek - 2:0
  • de_anubis | 19:17 (10:5)
  • de_vertigo | 16:12 (11:4)
  • de_ancient

Úvodní mapa přinesla vyrovnanou bitvu. SINNERS začali anubis na preferované T straně lépe a po první polovině vedli již 10:5. Po změně stran se poměr sil otočil a Copenhagen Flames začali na mapě převládat a otočit až na průběžných 14:15. Hříšníci se však nevzdali, dotáhli mapu do prodloužení, v němž dokázali urvat potřebná čtyři kola a připsali si výhru 19:17, která znamenala vedení v sérii 1:0.

Na druhé mapě začali SINNERS o poznání lépe a po první polovině vedli již 11:4. Po změně stran zabrali i jejich dánští soupeři, kteří šesti koly v řadě za T stranu snížili až na průběžných 11:10. SINNERS si nenechali mapu utéct mezi prsty, zvládli lépe koncovku a díky dvě clutchům v řadě od Sebastiana "beastik" Daňa porazili Copenhagen Flames i na druhé mapě, tentokrát 16:12.

Hlavním strůjcem vítězství byl za SINNERS Jindřich "ZEDKO" Chyba, který hraje v posledních týdnech famózně a s 55 killy se jeho rating zastavil až na hodnotě 1.37.

V semifinále se hříšníkům postaví lepší z dvojice HEET/EYEBALLERS, kteří rozehrají svůj zápas dnes odpoledne. Semifinálový duel by měl být naplánován na sobotu, čas utkání zatím nebyl oznámen.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.