CS:GO

CCT Central Europe 6: SINNERS napodobili Sampi a po výhře nad Coalesce postupují do play-off

CCT Central Europe 6: SINNERS napodobili Sampi a po výhře nad Coalesce postupují do play-off
24. 4. 2023
  |  

SINNERS zvládli svůj zápas čtvrtého kola CCT Central Europe Series 6 a po výhře 2:0 na mezinárodní sestavou Coalesce postupují do play-off.

SINNERS vs. Coalesce

Výsledek - 2:0
  • de_ancient | 16:11 (10:5)
  • de_anubis | 16:14 (8:7)
  • de_vertigo

Hříšníci naskočili do svého zápasu s britskou organizací na mapě ancient a hned zpočátku si za T stranu začali vytvářet menší náskok, který narostl až do stavu 10:5 po první polovině. Po změně stran se síly na serveru vyrovnali, Coalesce byli české organizaci vyrovnaným soupeřem, ale náskok SINNERS byl dostatečný a ti tak na první mapě zvítězili 16:11.

Druhá mapa nabídla vyrovnaný průběh v obou polovinách. V té první začali lépe hříšníci, kteří se dostali do rychlého vedení 4:0. To dokázali Coalesce postupně stáhnout a před změnou stran svítilo skóre 8:7. V druhé polovině začali lépe hráči britské organizace, kteří odskočili v jeden moment do vedení 11:13. SINNERS však zvládli závěr zápasu otočili na 16:14 a mohli se radovat z celkového vítězství 2:0.

Skvělý zápas odehrál Jindřích "ZEDKO" Chyba, který v posledním týdnu chytil formu a táhnul SINNERS za všemi vítězstvími v základní skupině CCT. Obzvlášť platným byl na ancientu, kdy si připsal celých 26 killů. Na anubisu se naopak probral Simon "KWERTZZ" Horák, který po nepovedené úvodní mapě na serveru řádil a a zakončil druhou mapu s HLTV ratingem 1.46.

SINNERS jsou tak po třetí výhře druhým česko-slovenským týmem, který si zahraje vyřazovací část CCT Central Europe Series 6. Svého soupeře by se měli dozvědět v úterý večer, kdy se dohrávají páté zápasy základní skupiny.

Zdroj úvodní fotografie: SINNERS

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.