CS:GO

CCT Central Europe 6: Sampi a SINNERS dnes naskočí do zápasů o play-off

CCT Central Europe 6: Sampi a SINNERS dnes naskočí do zápasů o play-off
24. 4. 2023
  |  

Se skóre 2-1 ve swiss formátem hrané tabulce CCT Central Europe Series 6 naskočí oba tuzemští zástupci do svých zápasů o postup do play-off. Sampi vyzvou akademii BIG, SINNERS se utkají s Coalesce.

Základní skupina CCT Central Europe Series 6 dospěla již do svého čtvrtého kola. V něm se představí také oba česko-slovenští zástupci v podobě Sampi a SINNERS. Oba celky mají ve swiss formátem hrané skupině skóre 2-1 a v pondělí si tak zahrají o přímý postup do play-off.

První naskočí na server slovensko-česká sestava Sampi, kterou nečeká vůbec lehký úkol. V zápase o postup do play-off jim od 13:00 bude stát akademie německých BIG. Sampi jsou považováni v zápase s 52. týmem světa za outsidera, což potvrzují i bookmakeři SazkaBETu, kteří přiřadili české organizaci kurz 2,70:1.

Druhým tuzemským týmem, který se v pondělí představí budou SINNERS. Ti od 19:00 vyzvou mezinárodní sestavu Coalesce, která momentálně drží 83. pozici světového žebříčku. Přestože jsou hříšníci v žebříčku až o 4 místa níže, než jejich soupeř, jsou to právě oni, již jsou považováni s kurzem 1,43:1 za velkého favorita tohoto utkání.

Obě duely českých organizací budete moci sledovat s anglickým komentářem na twitch kanále CCT_EN, případně s česko-slovenským komentářem na kanále REPUBLEAGUE.

 


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.