CS:GO

CCT Central Europe 6 CQ: Sampi porazili 2:0 The Prodigies a zahrají si hlavní fázi

CCT Central Europe 6 CQ: Sampi porazili 2:0 The Prodigies a zahrají si hlavní fázi
15. 4. 2023
  |  

Na česko-slovenský tým Sampi čekal dnes večer duel s The Prodigies o poslední místenku do CCT Central Europe 6: Closed Qualifier.

Sampi základ vítězství a postupu udělali již na první mapě, která byla jejich vlastním pickem. Po úvodních kolech nastolili neuvěřitelné tempo, které postupně gradovalo a česko-slovenská sestava si dokázala vypracovat za T-side náskok v polovině v poměru 13:2. Neuvěřitelný náskok a změna strany za CT byly jasným předpokladem úspěchu, který přišel relativně zýhy. The Prodigies zvládli ještě snížit, ale nestačilo to na víc než prohru 8:16.

Druhá mapa od začátku patřila opět česko-slovenským Sampi, kteří získali pistol round i následná kola a po 7 odehraných kolech vedli už 6:1. The Prodigies posléze sice snížili, ale defacto šlo jen o kosmetickou úpravu skóre na 4:11. Po výměně stran však soupeř Sampi zabral a dalšími 5 úspěšnými body z 6 kol vybojoval drama. Následně však opět zaúřadoval sAvana s blogg1sem, kteří vykřesali vítězství 16:11 a tedy i postup do hlavní fáze CCT.

The Prodigies vs. Sampi

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 8:16 (2:13)
  • de_nuke 11:16 (4:11)
  • de_mirage

Zdroj úvodní fotografie: Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.