CS:GO

CCT Central Europe 6 CQ: Sampi dostali naloženo na Nuku a padají do eliminačního zápasu

CCT Central Europe 6 CQ: Sampi dostali naloženo na Nuku a padají do eliminačního zápasu
13. 4. 2023
  |  

Týmu Sampi se start uzavřené skupiny pokusí velmi rychle zapomenout. Česko-slovenský tým sice zvládl svůj pick (de_ancient), celkově však v sérii s finskými VISU prohrál.

Sampi nezačali proti VISU na jejich vlastním map picku vůbec špatně a v rámci úvodního duelu CCT Central Europe Series 6: Closed Qualifier si vypracovali v polovině solidní náskok. Po polovině 9:6 však přišla finská otočka, na kterou česko-slovenský zástupce nestačil.

Na druhé mapě se utrhl ze řetězu slovenský hráč MATYS, který více než 31 killy dominoval a zajistil tak pro svůj tým srovnání. Ani to se však nerodilo snadno a byť Sampi na T-side na mapě de_ancient získali 8 kol, na startu druhé poloviny jich 5 prohráli a vypadalo to s nimi bledě. Nakonec se však podařilo v závěru také díky dlouhé šňůře vývoj otočit a zvítězit 16:13.

Závěrečná mapa se pro Sampi stala noční můrou. Česko-slovenská sestava za T-side na de_nuke neuhrála ani jednu sérii několika vítězných kol a bezradný útok si odnesl z první půle pouhé 3 body. VISU navíc dobře odstartovali i po výměně stran a díky 3 bodům v řadě si zajistili match point. Záhy přišel i definitivní konec a Sampi tak padli do Lower Bracket skupiny.

VISU vs. Sampi

Výsledek - 2:1
  • de_inferno 16:12 (6:9)
  • de_ancient 13:16 (7:8)
  • de_nuke 16:6 (12:3)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.