CS:GO

CCT Central Europe 6 CQ: Česko-slovenské týmy napříč skupinami. Zápasy startují zítra

CCT Central Europe 6 CQ: Česko-slovenské týmy napříč skupinami. Zápasy startují zítra
10. 4. 2023
  |  

Sampi, ENTERPRISE, Cryptova a také slovenská hráčka Kat s Nigma Galaxy. Zástupci domácí scény se už těší na start CCT Central Europe Closed Qualifier. Jak vypadají jednotlivé skupiny?

Už zítra startují skupiny "A" a "B" uzavřené kvalifikace CCT Central Europe Series 6. Ani během prvních zápasů nebudou chybět zástupci česko-slovenské scény, neboť během zítřka se už zapojí ENTERPRISE a Cryptova.

Do úvodní skupiny naskočí vedle Cryptovy také BIG Academy, yologang420 a tým PGE Turow, který bude právě odpoledne soupeřem česko-slovenské sestavy. Na ENTERPRISE v úvodním zápase čekají MASONIC a následně bitva s lepším nebo horším z dvojice The Prodigies / JANO.

O dva dny později, tedy ve středu, odstartují i skupiny "C" a "D", ve kterých se objeví také slovenská hráčka Kat, reprezentující tým Nigma Galaxy. Na Sampi čeká středeční duel s VISU, posléze zápas s ALTERNATE aTTaX nebo Stockton209. Nigma Galaxy začínají s ENCE Academy, ve skupině "D" najdeme ještě souboj Iron Branch vs. ESCA Gaming.

Uzavřená kvalifikace CCT Central Europe Series 6 se opět hraje formou 4 skupin o 4 týmech GSL. Přičemž všechny zápasy ve skupinách se hrají v dílčím formátu BO3.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @TeamSampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.