CS:GO

CCT Central Europe 6: 1WIN přehráli Sampi a jediným tuzemským čtvrtfinalistou tak budou SINNERS

CCT Central Europe 6: 1WIN přehráli Sampi a jediným tuzemským čtvrtfinalistou tak budou SINNERS
29. 4. 2023
  |  

Hned dvě tuzemské organizace naskočili do play-off CCT Central Europe Series 6. Zatímco SINNERS si již ve čtvrtek poradili s nasazenými GODSENT a zahraje si čtvrtfinále, Sampi nestačili na ruskou sestavu 1WIN a v turnaji končí.

Do vyřazovací fáze CCT Central Europe Series 6 postoupili oba tuzemské celky, které do turnaje naskočili. SINNERS i Sampi postoupili ze swiss tabulky shodně se skóre 3-1 a v prvním kole play-off čekal na oba jeden z týmů, který obdržel přímou pozvánku do této fáze turnaje.

Jako první naskočili do svého zápasu SINNERS, kteří vyzvali švédskou sestavu GODSENT, která drží 46. příčku světového žebříčku. Přestože byli za favorita považování švédové, byli to hříšníci, kteří si připsali výhru 16:9 na overpassu a 16:13 na ancientu, což znamenalo celkové vítězství 2:0 a postup do čtvrtfinále.

Sampi bohužel tak úspěšní nebyli. Jejich soupeřem byla ruská sestava týmu 1WIN, která hlavně díky vynikajícímu sniperovi Denisu "deko" Zhukovi porazila slovensko-českou sestavu 16:13 jak na infernu, tak na ancientu a po výhře 2:0 ukončila cestu Sampi turnajem v osmifinále.

Soupeřem SINNERS ve čtvrtfinále bude dánská sestava Copenhagen Flames, která v osmifinále dokázala porazit Spirit Academy 2:1. Dánové tak narazí v turnaji i na druhou tuzemskou organizaci, poté co v zahajovacím zápase swiss tabulky narazili na Sampi, s nimiž prohráli 1:2.

Zdroj úvodní fotografie: PLAYzone

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.