CS:GO

CCT Central Europe 5: Týmy Entropiq, Sampi a ENTERPRISE jsou pozvané do CQ. Uspějí?

CCT Central Europe 5: Týmy Entropiq, Sampi a ENTERPRISE jsou pozvané do CQ. Uspějí?
7. 3. 2023
  |  

V CCT Central Europe Series #5: Closed Qualifier bude mít česko-slovenská scéna hned 3 své zástupce. Mezi pozvanými jsou ENTERPRISE, Entropiq a Sampi. Dokáží uspět a postoupit do hlavní fáze turnaje?

Mezi pozvanými celky do uzavřené kvalifikace turnaje CCT Central Europe Series 5, která by se měla hrát formátem GSL, se nachází hned několik česko-slovenských sestav, což potvrzuje i slova z našeho komentáře, který vyšel na Sazka Esport před několika dny.

Už ve 4 týmech z otevřené kvalifikace, kde například nedokázali uspět hráči Cryptovy, postoupil také český zástupce, konkrétně hráč Simon "KWERTZZ" Horák s týmem The Prodigies. Dalšími postupujícími se staly celky Elite Kappucino, Levadia a Seychelles.

V seznamu zveřejněných celků najdeme známější evropské tier 2 celky jako MOUZ NXT, MASONIC, Nexus nebo AGO. Z česko-slovenských sestav uvidíme v boji trojici celků ENTERPRISE, Sampi a Entropiq. Samotná kvalifikace startuje během víkendu, na více informací se tedy můžete těšit záhy.

Pro česko-slovenské týmy, které prošly změnami v sestavách, by zejména takováto účast na zápasech pod hlavičkou světového tier 2 organizátora mezinárodních akcí mohla znamenat vyšvihnutí se v HLTV žebříčku a zisk dalších pozvánek.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.