CS:GO

CCT Central Europe 5: SINNERS s tomkeejsem v sestavě nestačili na MOUZ NXT

CCT Central Europe 5: SINNERS s tomkeejsem v sestavě nestačili na MOUZ NXT
19. 3. 2023
  |  

Český tým SINNERS na úvod CCT Central Europe Series 5 nestačil na favorizované MOUZ NXT a podlehl jim v sérii 1:2.

SINNERS do zápasu s MOUZ NXT museli vstoupit s jednou změnou v sestavě, kdy místo zkoušeného KWERTZZe nastoupil trenér tomkeejs. Ani tato změna nebyla však na první mapě vidět. Byť v úvodu SINNERS ztráceli a prohrávali už 1:3, přišla série 3 kol, kterou se český tým vyšvihl do vedení. MOUZ NXT sice následně srovnali, nicméně z dalších 7 kol vyhráli SINNERS rovnou šel. V polovině tak český tým vedl 10:5.

Pokračování ve druhé polovině přineslo další snížení MOUZ NXT, po kterém však následovala další série ze strany SINNERS, díky níž se česká jednička dostala do trháku. Až v závěru favorizovanější soupeř dokázal snížit, nicméně ani to nestačilo a nezabránilo vítězství SINNERS v poměru 16:9.

Odplata ze strany MOUZ na sebe nenechala dlouho čekat. Na mapě SINNERS, de_ancient, řádili od samotného počátku. Po úvodních 7 kolech byl academy celek ve vedení 4:3, na čež dokázal získat sérii 6 vítězných kol, kterými defacto určil ráz zápasu. SINNERS sice ještě snížili do poloviny na 5:10, ale ani to nestačilo.

Od prvních kol za T-side dominovali zase MOUZ NXT, kteří už větší drama nepřipustili, když české jedničce nechali pouhá dvě kola a po vítězství na mapě de_ancient v poměru 16:7 srovnali krok na 1:1.

Na závěrečné mapě se SINNERS opět nepodařilo favorizovaného soupeře zaskočit. První půle vypadala na chlup identicky jako ty předešlé a SINNERS si z ní odešlí s deficitem v poměru 5:10. Po půli se stav neotočil, ba naopak. Česká jednička získala jediné kolo a po porážce 6:16 bylo jasné, že z úvodního duelu CCT Central Europe Series 5 odejde poražena.

SINNERS vs. MOUZ NXT

Výsledek - 1:2
  • de_vertigo 16:9 (10:5)
  • de_ancient 7:16 (5:10)
  • de_nuke 6:16 (5:10)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.