CS:GO

CCT Central Europe 5: SINNERS otočili vývoj zápasu s AGO

CCT Central Europe 5: SINNERS otočili vývoj zápasu s AGO
20. 3. 2023
  |  

SINNERS si v nočním zápase poradili s polskými AGO v poměru 2:1 a ve swiss formátem hrané skupiny CCT Central Europe Series 5 si připsali první výhru.

SINNERS na první mapě důležité série v turnaji CCT Central Europe začali v dobrém tempu, když za CT stranu na mapě de_nuke získali nejen úvodní dvě kola, ale po soupeřově srovnání opět odskočili. Jejich náskok se po 10 kolech zvedl na rozdíl 4 bodů (7:3). Následovala další šňůra kol, která SINNERS v polovině zajistila vedení dokonce 12:3.

Ani takový náskok však nestačil. Po výměně stran si za T-side česká jednička ani neškrtla a byli to právě hráči AGO, kteří dominovali. Jízdou v podobě vítězné série 12 kol si zajistili vítězství 16:12 a vedení 1:0.

Pokračování na mapě de_overpass přineslo snahu SINNERS o comeback, na samotné mapě, i v sérii. Po první polovině byl stav vyrovnaný (7:8 pro AGO), pak však polský celek získal pouze jediné kolo a český celek si došel pro vítězství 16:9.

Poslední mapa nabídla další zajímavou podívanou, ve které se nejprve SINNERS dostali do vedení 5:1, posléze 8:1 a směřovali k vítězstvím v první půli. Následně však došlo k velkému snížení, když sérií 6 kol se AGO povedlo přivést skóre na stav 7:8. Po změně stran už z toho byla pouze one-man-show od SINNERS. Ti neztratili ani kolo a došli pro vítězství 16:7, celkově pak 2:1.

AGO vs. SINNERS

Výsledek - 1:2
  • de_nuke 16:12 (3:12)
  • de_overpass 9:16 (8:7)
  • de_vertigo 7:16 (7:8)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.