CS:GO

CCT Central Europe 5 CQ: Entropiq vyzráli na Seychelles a vybojovali decider zápas

CCT Central Europe 5 CQ: Entropiq vyzráli na Seychelles a vybojovali decider zápas
15. 3. 2023
  |  

Eliminanční zápas Entropiq proti Seychelles zvládli v poměru 2:0 a vybojovali si decider zápas closed kvalifikace CCT Central Europe Series 5.

Úvodní dějství eliminačního zápasu přineslo nejprve vedení Seychelles 3:0, následnou otočku Entropiq na 4:3 a zase sérii, která patřila evropskému soupeři. Stav se vyrovnal až v závěru poloviny, kdy Entropiq snížili na 6:8 a posléze i 7:8. 

Po výměně stran však CS:GO celek české organizace využil skvělé CT strany, kdy získal náskok pomocí 5 bodů v řadě. Snížení na sebe nenechalo dlouho čekat, ale Entropiq už si udržovali náskok, který je dovedl k vítězství 16:11.

Také na druhé mapě lépe začali hráči Seychelles, kteří ovládli úvodních 5 kol za T-side. Následovala však série, kdy mezinárodní CS:GO sestava Entropiq s česko-slovenským jádrem ovládla nejen 10 kol do poloviny mapy, ale i 4 následující. Rázem tak parta okolo německého IGL reda vedla 14:5. 

Ani tak to nebyl snadný závěr zápasu, kdy Seychelles nejprve 6 body v řadě snížili na 11:14, posléze sice Entropiq odskočili na match point, ale následně to byl zase evropský mix, který si díky 4 bodům vynutil prodloužení. V tom se však Entropiq dokázali odpoutat, došli pro vítězství 19:17 a vybojovali decider zápas.

Seychelles vs. Entropiq

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 11:16 (8:7)
  • de_ancient 17:19 (5:10)
  • de_inferno

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.