CS:GO

CCT Central Europe 5 CQ: Entropiq nestačili na FTW

CCT Central Europe 5 CQ: Entropiq nestačili na FTW
14. 3. 2023
  |  

Portugalský tým FTW otočil vývoj bitvy s Entropiq. Česká organizace si tak připsala na úvod CCT Central Europe Series 5 první porážku.

Entropiq nečekalo na úvod CCT Central Europe Closed Qualifier nic snadného, když se tým měl postavit nepříjemnému soupeři, týmu FTW. Úvodní mapa, která byla právě výběrem české organizace, však od počátku ukazovala velmi pozitivní obraz hry. 

Mezinárodní sestava s českým jádrem nastoupila v dobrém tempu a kromě prvních kol dokázala navázat i po soupeřově bodovém zisku. Výsledkem tak v jednu chvíli bylo vedení 6:1, respektive 8:2. Kromě lepšího startu předvedli hráči Entropiq také lepší závěr půle, kdy se na méně favorizované T-side dostali do vedení 11:4.

Tým FTW sice ovládl pistol round po výměně stran, nicméně následně výhody CT strany využili hráči Entropiq, kteří rázem odskočili na stav 14:5 a mířili za vítězstvím. Ještě jednou se portugalský tým radoval, vítězství Entropiq 16:6 však už nic nezabránilo.

CS:GO celku české organizace se také podařil vstup do druhé mapy, kdy tým za CT stranu na de_nuke získal úvodní 4 kola. Stejnou mincí však odpověděl i portugalský tým, čímž nedal možnost Entropiq nadechnout se. Přesto z následujících 7 kol vyválčili hráči Entropiq 6 bodů, čímž šli do vedení 10:5.

Do druhé půle vstoupili výrazně lépe hráči týmu FTW, kteří se nakonec dočkali srovnání po 24 odehraných kolech. Dokonce se v následném kole dostal portugalský celek do vedení v poměru 13:12. Český zástupce už se nedokázal zvednout a padl v poměru 13:16. O osudu zápasu se tak mělo rozhodnout na Vertigu.

Průběžně aktualizujeme.

FTW vs. Entropiq

Výsledek - 2:1
  • de_overpass 6:16 (4:11)
  • de_nuke 16:13 (5:10)
  • de_vertigo 16:7 (9:6)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.