CS:GO

CCT Central Europe 5 CQ: Entropiq budou hrát o přežití proti Seychelles

CCT Central Europe 5 CQ: Entropiq budou hrát o přežití proti Seychelles
15. 3. 2023
  |  

Counter-Strike sekce české organizace nezvládla úspěšně zakončit první sérii ve skupině CCT Central Europe Series 5 Closed Qualifier a dnes ji čekají zápasy o přežití. V tom prvním musí tým uspět nad Seychelles.

Entropiq otevřeli turnaj CCT Central Europe Series 5 Closed Qualifier takřka dokonale, když vyzráli nad FTW na úvodní mapě, navíc dlouho vedli i na té druhé, ale pak se obraz hry i forma rozpadly a porážka 1:2 odsoudila mezinárodní sestavu s českým jádrem k eliminačnímu zápasu ve skupině C.

Dnešní soupeř Entropiq, tým Seychelles, prohrál v úvodním zápase s ruským celkem K23 v poměr 0:2 a také se bude chtít dnes vykoupit. Mírným favoritem i by vzhledem k sestavám a zkušenostem měli být hrát Entropiq, na jejichž vítězství je vypsán kurz 1,55:1.

V případě vítězství v eliminančním zápase však ještě není nic definitivní. Celek, kterému se toto podaří, tak zamíří do decider zápasu skupiny C, kde již čekají hráči FTW, kteří nezvládli první šanci na postup proti K23. 

Našlapaný program startuje dnes už v 10:30 dopoledne, kdy proti sobě právě Seychelles a Entropiq nastoupí. Utkání můžete sledovat živě na Twitch kanále REPUBLEAGUE s česko-slovenským komentářem. Případný rozhodující zápas s K23 by se odehrál hned vzápětí, tedy někdy po obědě.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.