CS:GO

CCT Central Europe 5 CQ: ENTERPRISE přejeli Zeal22, v decider zápase čekají MOUZ NXT

CCT Central Europe 5 CQ: ENTERPRISE přejeli Zeal22, v decider zápase čekají MOUZ NXT
13. 3. 2023
  |  

Česko-slovenská sestava ENTERPRISE zvládla důležitý eliminační zápas v CCT a vybojovala naději v decideru, kde se utká s MOUZ NXT.

ENTERPRISE chtěli dát hned od úvodu série s týmem Zeal22 zapomenout na nepovedené předchozí vystoupení v rámci CCT Central Europe Series 5 a okamžitě od prvních kol dominovali. Úvodní jízda a vedení se na mapě de_inferno zastavilo až za stavu 7:0. Rumunský celek sice následně získal první bod, ale to bylo opět na dlouhou dobu vše.

V závěru první půle ještě Zeal22 kontrovali dvěma body, díky kterým snížili stav na 3:12, nicméně vzápětí padli i v prvním kole druhé půle a zdálo se být hotovo. ENTERPRISE odskočili na stav 14:3 a blížili se vítězství. Rumunský celek ještě dokázal zvládnout 3 kola, poté však dvakrát udeřili ENTEPRISE a bylo hotovo (16:6).

Do druhé mapy vystoupili lépe hráči Zeal22, kteří získali úvodní 3 kola. Stejným počtem sice kontrovali hráči ENTERPRISE, ale rumunský tým si vzal vedení zpět. Závěr první půle byl však plně v režii česko-slovenské sestavy, která získala 6 kol ze 7 možných a šla do vedení 9:6.

Po výměně stran opět došlo na přetahování o jednotlivá kola, nicméně ENTERPRISE získali 6 kol v řadě, což zápas definitivně rozseklo. Česko-slovenský tým se dočkal vítězstí po 26 kolech za stavu 16:10. V závěrečném zápase skupiny ENTERPRISE dnes odpoledne vyzvou MOUZ NXT.

Zeal22 vs. ENTERPRISE

Výsledky - 0:2
  • de_inferno - 6:16 (3:12)
  • de_anubis - 10:16 (6:9)
  • de_overpass

Zdroj úvodní fotografie: PLAYzone

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.