CS:GO

Čas na první výhru? Sampi v CCT East Europe S2 čekají Falcons

Čas na první výhru? Sampi v CCT East Europe S2 čekají Falcons
13. 9. 2023
  |  

Další těžká zkouška čeká v CCT East Europe Series 2 na slovenský Counter-Strike roster české organizace Sampi, když ve 2. kole swiss formátem hrané skupiny narazí na francouzský celek Falcons. Utkání se odehraje necelých 24 hodin po porážce v prvním kole s Pompa (0:2).

Včera večer nedokázali hráči Sampi uspět v souboji s polským celkem Pompa v prvním kole swiss formátem hrané základní části CCT East Europe Series 2 a už dnes ve stejném čase je bude čekat další těžká výzva. Ve druhém kole se totiž tým pod vedením trenéra Bfulla utká s francouzskou organizací Falcons.

V posledních týdnech ani Sampi, ani Falcons neoplývají velkou aktivitou v zápasech na HLTV, a o formě ani nemluvě. Slovenská sestava má aktuálně za sebou 3 porážky v řadě, když po vlně vítězství padla se Space (0:2), ARCRED (1:2) a v již zmíněném včerejším zápase také s Pompa (0:2).

Naopak Falcons z posledních 6 zápasů, které se však datují i 4-6 týdnů zpět, uspěli pouze proti celku Zero Tenacity (1:2), jinak nezvládli duely s Heroic (0:2), Aurora (0:2), ALTERNATE aTTaX (0:2) nebo TSM (1:2). Dnes se však budou chtít vrátit na vítěznou vlnu právě se slovenskou sestavou. 

Jména jako NBK-, bodyy nebo BOROS budí v sestavě francouzské organizace Falcons respekt, právě to však může být voda na mlýn pro individuální výkony hráčů jako MATYS na straně Sampi. 

Střetnutí můžete na oficiálním Twitch kanále CCT_CS sledovat už dnes od 17:00.

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.