League of Legends

Carzzy se vrací do Vitality, zůstává na botu s Hylissangem

Carzzy se vrací do Vitality, zůstává na botu s Hylissangem
16. 11. 2023
  |  

Hvězdný český marsksman rozsekl čekání na jeho další angažmá a dle přesných zákulisních informací bude příští rok hrát znovu v organizaci, ve které se mu v roce 2022 příliš nedařilo.

Podle informací nejspolehlivějšího lolesport insider webu Sheep Esports se Carzzy ze španělské organizace MAD Lions přesouvá do francouzských Vitality, kteří po turbulentních letech a spoustě pokusů odstupují od strategie stavby supertýmů.

Ačkoliv jakýkoliv tým s Carzzym, titulově nejúspěšnějším českým hráčem historie, a Hylissangem, legendárním bulharským supportem, bude na papíře vypadat vždy jako možná titulová hrozba.
Carzzy má přestoupit do Vitality | Zdroj: Sheep Esports
Společně s nimi na toplane zůstává korejský talent Photon, odchovanec akademie T1. V jungli najdeme dalšího hráče postupujícího na vyšší úroveń z akademie, tentokrát přímo z akademie Vitality, polského hráče Daglase. Ten si už jeden týden v LEC tento rok zkusil.

Otázkou je stále midlaner, zatím nepadla žádná konkrétní jména. Z tradice Vitality posledního roku i evropského trendu je ale otevřená možnost druhého asijského importa, po zkušenosti s Boem a jazykovou bariérou spíše korejského.


Zdroj úvodní fotografie: LEC

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč