CS:GO

Bývalý trenér Entropiq Prague má nové angažmá. Rejin posílí Endpoint

Bývalý trenér Entropiq Prague má nové angažmá. Rejin posílí Endpoint
25. 5. 2022
  |  

Allan "Rejin" Petersen má dnes důvod k oslavě, a to hned dvakrát. Dánskému trenérovi skončil ban za zneužití spectators bugu a zároveň byl oznámen jako posila Endpoint.

Zkušený dánský trenér je spojen zejména s MOUZ, v jejichž barvách se stal také vítězem ESL Pro League. Po skandálu s trenérskými bany se stal hlavním analytikem Entropiq Prague, odkud šly velmi pozitivní reference na Rejinovu práci.

Čtyřiatřicetiletý trenér dostává novou šanci pozvednout britskou organizaci ze 45. žebříčku HLTV portálu. Důležitá práce bude zejména ve složení celku, protože se aktuálně v týmu nachází pouze čtveřice hráčů, na transfer list byl totiž umístěn Mohammad "⁠BOROS⁠" Malhas.

"Jsme nesmírně rádi, že můžeme začít spolupracovat s tak zkušeným trenérem, jakým je Rejin. Abychom mohli získat trenéra první úrovně jeho kalibru a pracovní etiky, je přesně to, co potřebujeme k tomu, abychom v nadcházejících letech posunuli Endpoint CSGO a Endpoint jako celek," uvedl COO organizace Peter Thompson a byl citován portálem HLTV.

Kariéra dánského trenéra Allana "Rejin" Petersena je lemovaná úspěchy, ale také černou kaňkou v podobě zmíněného banu, který byl udělen pro provalení kauzy zneužití spectators bugu.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @TeamEndpoint

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.