Bývalý profesionální CS:GO hráč se chystá na zápas v MMA a vyjadřuje přitom respekt k soupeři

Bývalý profesionální CS:GO hráč se chystá na zápas v MMA a vyjadřuje přitom respekt k soupeři
1. 2. 2022
  |  

Už jen pár dní a bývalý profesionální CS:GO hráč PashaBiceps nastoupí do MMA zápasu. V sobotu změří své síly na galavečeru HIGH League 2. Populární Polák nezapomíná před zápasem vyjádřit respekt ke svému protivníkovi.

Po konci bohaté kariéry profesionálního hráče počítačových her nezanevřel polský veterán na popularizaci a osvětu toho, že esport není jen o hraní, ale také pohybu. Sám v rámci svého tábora tak učil mladé účastníky nejen hraní, ale i sport. Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski byl vždy velkým nadšencem do pohybu, zejména pak trávil čas v posilovně nebo na kole. V poslední době jej také zaujal trend MMA a on sám se rozhodl, že se postaví do klece.

V rámci galaverčeru HIGH League 2 vyzve bývalý esportový hráč Michała "Owca" Owczarzaka, pro kterého měl při setkání jasný vzkaz, který později publikoval i na sociálních sítích. "Nezáleží mi na tom, zda je to po oficiálním CS:GO zápase nebo před reálným zápasem. Respektuj každého a budeš respektován," nechal se slyšet populární PashaBiceps na svém Twitteru.

Je tak jasné, že čestnost a přístup k fair play si nechává třiatřicetiletý Polák i po konci aktivní CS:GO kariéry a snaží se tak budovat obraz sebe i dalších aktivit, jimž se věnuje.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.