CS:GO
Valorant

Bývalý hráč HellRaisers, OG a Eternal Fire míří ze CS:GO do světa Valorantu

Bývalý hráč HellRaisers, OG a Eternal Fire míří ze CS:GO do světa Valorantu
7. 5. 2022
  |  

Zajímavé jméno přechází ze CS:GO na Valorant. Pro switch her se rozhodl pětadvacetiletý jordánský hráč Issa "ISSAA" Murad, který se proslavil zejména v barvách HellRaisers, OG a Eternal Fire,

Organizace YaLLa Esports potvrdila, že se jordánský hráč Issa "ISSAA" Murad stává členem Valorant sekce. Pětadvacetiletý hráč doposud působil na tier 1 / 2 scéně v Counter-Strike světě a nic nenasvědčovalo takovéto změně. 

Issa "ISSAA" Murad se v rámci své kariéry vyšvihl zejména díky působení v HellRaisers, se kterými získal řadu trofejí a ovládl například CIS Minor Championship - London 2018. Zároveň taky skončil 5. na následujícím Majoru v Anglii.

Po přestupu do OG to však šlo s jeho kariérou z kopce. Největším úspěchem se stalo 2. místo na Flashpoint Season 2, případně dělené 1. - 3. místoBLAST Premier: Fall 2020 Regular Season.

Bench v OG vyvolal jeho přestup do Eternal Fire, kde se však nedokázal mezi tureckými kolegy uchytit a v říjnu 2021 zde skončil. Změna hry má být zřejmě novým impulsem v cestě esportovou kariérou. Nezbývá než jen sledovat, kam povede jeho cesta nyní.

Zdroj úvodní fotografie: BLAST Premier

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.