CS:GO

Bývalý hráč Entropiq našel angažmá v ruské organizaci

Bývalý hráč Entropiq našel angažmá v ruské organizaci
3. 12. 2022
  |  

Organizace Entropiq oznámila před několika týdny, že se loučí s ruskou CS:GO sestavou. Její hráči postupně začínají jednat o nových angažmá. Jedním z nich je i třiadvacetiletý Vladislav "Krad" Kravchenko, který míří do ruské organizace forZe.

Česká organizace Entropiq s mezinárodním přesahem ukončila před nedávnem spolupráci s ruskou sestavou, která angažovala v květnu 2021. Za dobu působení se celku podařilo vydělat milionové odměny postupem na PGL Major Stockholm 2021 a další světové turnaje. 

V letošním roce však pod vlivem událostí s invazí Ruska na Ukrajinu začaly komplikace, které nevěstily nic dobrého. Tým začal mít totiž nejen očekávané logistické problémy, kdy se nedokázal dostat na několik turnajů - zejména pak klíčová absence byla na IEM Dallas 2022, ale zároveň podle všeho tlak okolí dopadal logicky i na psychiku hráčů, což se projevilo na výsledcích.
Nyní, v době kdy hráči postupně hledají nová angažmá v jiných světových organizacích, byl oznámen přestup jednoho z nich. Třiadvacetiletý ruský hráč třiadvacetiletý Vladislav "Krad" Kravchenko zamířil do aktuálně 39. celku světa forZe, jak oznámila organizace na svém Twitteru.

Zkušený rifler se nyní pokusí opět rozjet kariéru ve světovém CS:GO, konkrétně v domovské organizaci v zemi, ze které pochází. Sestava forZe však stále zůstává nekompletní poté, co byl v říjnu posazen na lavičku jednadvacetiletý ruský rifler Aleksandr "⁠KENSI⁠" Gurkin. Ten v organizaci forZe strávil rok a půl.

Nekompletní sestava forZe:

  • Andrey "⁠Jerry⁠" Mekhryakov 
  • Aleksandr "⁠zorte⁠" Zagodyrenko
  • Alexandr "⁠shalfey⁠" Marenov 
  • Vladislav "⁠Krad⁠" Kravchenko 

  • Artem "⁠Fierce⁠" Ivanov - trenér
  • Aleksandr "⁠KENSI⁠" Gurkin - benched

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.