CS:GO

Bývalý hráč CS:GO Entropiq míří do ukrajinského celku

Bývalý hráč CS:GO Entropiq míří do ukrajinského celku
5. 7. 2023
  |  

Makedonský hráč Zoran "xicoz" Markovski posiluje ukrajinskou organizaci IKLA, která tak postupně doplňuje svůj roster. Informace potvrdil samotný celek i hráč na sociálních sítích.

Posilování ukrajinské organizace IKLA nekončí. Tým na sociálních sítích zveřejnil, že se do CS:GO sekce přidává mladý makedonský hráč Zoran "xicoz" Markovski, který si zahrál v minulosti také v česko-slovenské organizaci Entropiq. Už předtím organizace potvrdil příchod polského hráče MICHU.

Mladý Makedonec toho na svém kontě nemá mnoho. Za relativně krátkou kariéru prošel belgickým celkem EC Brugge, následně dostal šanci v česko-slovenské organizaci s mezinárodním přesahem a po neúspěšné štaci zamířil do BLUEJAYS, kde však vydržel pouhý měsíc. Následně organizace projekt rozpustila.

Ukrajinské organizaci IKLA však stále chybí 5. hráč. Doposud je CS:GO sekce tvořena ukrajinskou dvojicí Alexey "⁠Topa⁠" Topchienko & Vladislav "⁠Kvem⁠" Korol, kterou doplnil nejprve svým příchodem zmíněný zkušený Polák Michał "⁠MICHU⁠" Müller a nyní i Zoran "xicoz" Markovski.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.