CS:GO

„Byl jsem vydírán,“ tvrdí Boombl4. Zapříčinily jeho odchod z NAVI drogy?

„Byl jsem vydírán,“ tvrdí Boombl4. Zapříčinily jeho odchod z NAVI drogy?
8. 6. 2022
  |  

Jedna jediná věta, která dost možná zapříčinila pád potenciální kariéry hráče Kirilla "Boombl4" Mikhaylova. Ten požádal po vyhraném PGL Major Stockholm svoji přítelkyni o ruku. Dnes řeší rozvod, vydírání a drogy. Byly příčinou odchodu z NAVI?

Třiadvacetiletý ruský hráč Kirill "Boombl4" Mikhaylov se snažil o to táhnout Natus Vincere za úspěchy. A to se mu v závěru loňského roku i podařilo, když se společně se spoluhráči radoval z titulů na PGL Major Antwerp 2022 nebo BLAST Premier World Final.

Organizace Natus Vincere se však rozhodla rozvázat s ruským hráčem spolupráci 28. května. Důvodem mělo být hrozící reputační riziko organizace. V kuolárech se spekulovalo o důvodech spojených s ruskou invazí na Ukrajinu a tím, že se Boombl4 mohl rozhodnout zůstat v Moskvě a nehledat možnosti dalšího občanství, tím druhým se nabízely problémy ve vztahu se slečnou, kterou na zmíněném PGL Major Stockholm 2021 požádal o ruku.

A právě druhý důvod se zdá být správný. Nejen, že se sága okolo rozvodu natáhla na několik rozchodů a návratů, dnesk také Boombl4 promluvil o tom, že je to definitivní konec, a že byl také vydírán video a foto obsahem. 

„Dnes jsem se rozvedl s manželkou a byl jsem vydírán různými fotkami/videi a také obrovským množstvím falešných informací. Brzy budu podávat žaloby pro pomluvu. Všem moc děkuji za podporu a pochopení v pro mě těžké chvíli,“ uvedl třiadvacetiletý hráč na svém Twitter účtu

Zároveň se však objevily fotografie a videa z toho, jak nějaká osoba, která by mohla ruského hráče připomínat, užívá bílý prášek ze stolu. Pokud je to právě zmíněný Kirill "Boombl4" Mikhaylov, nabízí se tak odpověď na otázku, co znamenalo zmíněné reputační riziko v oznámení organizace. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.