CS:GO

BRUTE žhaví naději v European Pro League S9. V neděli ovšem musí porazit Zero Tenacity

BRUTE žhaví naději v European Pro League S9. V neděli ovšem musí porazit Zero Tenacity
15. 7. 2023
  |  

Soupeřem česko-slovenského týmu BRUTE bude pro eliminační zápas ve skupině "C" turnaje European Pro League Season 9 tým Zero Tenacity. Poražený končí, vítěz si zajistí rozhodující duel o postup do play-off.

Těžký, ale zároveň důležitý, duel čeká na tuzemského zástupce, celek BRUTE, v mezinárodním turnaji European Pro League Season 9. V eliminační bitvě se BRUTE utkají s balkánskou sestavou Zero Tenacity, která je aktuálně na 67. místě žebříčku HLTV.

BRUTE v úvodním zápase zažili nepříjemný šok, když po vyhrané první mapě s ukrajinskými Lazer Cats přišel jednak zkrat na druhé mapě, ale zároveň do 3. musel naskočit trenér a hra se rozsypala. Výsledkem byla demolice 0:16, celkově 1:2 a pád do eliminačního zápasu.

V něm se tým Zero Tenacity ocitl po porážce s polskými ThunderFlash, kdy také první mapu zvládl. A shodou okolností šlo, stejně jako v případě BRUTE o mapu de_inferno. pak však přišly dvě porážky 11:16 na mapě de_anubis a 14:16 na de_nuke. 

Obrovským favoritem vzájemného souboje budou Zero Tenacity, pro které mluví nejen zkušenosti, ale i postavení v žebříčku HLTV. SazkaBET vypsal na vítězství Zero Tenacity kurz 1,12:1, naopak na BRUTE je vypsán 5,25:1. Zajímavý je i kurz na to, že se odehrají všechny 3 mapy, a to v hodnotě 2,5:1.

Přímý přenos zápasu mezi česko-slovenskou sestavou BRUTE a balkánským týmem Zero Tenacity můžete sledovat už v neděli dopoledne od 10:00 na Twitch kanále European Pro League.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.