CS:GO

Brazilský megadeal hotov. Gabriel "Fallen" Toledo se stěhuje oficiálně do FURIA

Brazilský megadeal hotov. Gabriel "Fallen" Toledo se stěhuje oficiálně do FURIA
3. 7. 2023
  |  

Organizace FURIA získala brazilské legendu do svých řad. CS:GO sekci posiluje AWP a In-game Leader Gabriel "FalleN" Toledo, který ztělesňuje symbol jihoamerické CS:GO scény.

Legenda brazilské scény si vyzkouší další angažmá a další organizaci z jihoamerické scény, kde až na štaci v Team Liquid, strávil značnou část své bohaté CS:GO kariéry. Ta zdaleka nekončí a naopak pokračuje v nejlepším brazilském celku.

FURIA přišla s oznámením nové posily oficiálně v pondělí v 18:00 středoevropského času. Informace však éterem světové scény létala už několik týdnů a defacto bylo více než otázkou času, kdy na to skutečně dojde. Události poslední dní, kdy došlo k přestupu na ose FURIA - MIBR, naznačily, že je hotovo.
Dvaatřicetiletý brazilský hráč Gabriel "FalleN" Toledo si za svoji bohatou kariéru vyzkoušel bezmála 10 celků, mezi kterými byla největší jména na brazilské scéně, ať již šlo o Luminosity Gaming, SK Gaming nebo reborn projektu MIBR, či Last Dance, ze kterého se zrodilo angažmá v Imperial Esports. Teď to bude další díl skládanky a šance na to uspět s týmem z rodné země.

První velkou zkouškou a testem FalleNa bude v barvách týmu FURIA turnaje IEM Cologne 2023, kde se brazilský celek pokusí projít play-in fází. Premiéry se tak dočkáme už za necelý měsíc.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.