CS:GO
PGL Major 2022

Brazilské legendy bez trenéra. Luis "⁠peacemaker⁠" Tadeu mezi zabanovanými na PGL Major Antwerp

Brazilské legendy bez trenéra. Luis "⁠peacemaker⁠" Tadeu mezi zabanovanými na PGL Major Antwerp
7. 5. 2022
  |  

Značná nepříjemnost hýbe CS:GO světem. V další vlně ESIC banů je i brazilský trenér Luis "⁠peacemaker⁠" Tadeu, který měl na turnaji vést Imperial.

Informace od vyšetřovací komise ESIC stále s největší pravděpodobností nejsou konečné, ovšem vzhledem k načasování oznámení, že došlo k závěrům, reagují sami týmy a organizátor PGL Major Antwerp 2022.

Nejprve se museli se svými trenéry rozloučil týmy 9z a Spirit, které už v pondělí startuje Challengers Stage PGL Major Antwerp 2022. Zároveň však během pátečního odpoledne PGL potvrdilo ban také pro brazilského trenéra Imperial.

Tým s největším věkovým průměrem v turnaji tak odstartuje první stage bez svého coache. Názory se různí a kritika přichází ne na samotné trenéry, kteří "zneužili" chybu ve hře, ale zejména na ESIC za načasování a délku vyšetřování problémů.

Shodou okolností Imperial začínají své pondělní tažení turnajem právě proti Spirit. Přímé přenosy s česko-slovenským komentářem z PGL Major Antwerp 2022 můžete sledovat exkluzivně na Twitch kanále eLEAGUEcz. Sazka Esport je partnerem vysílání.

Zdroj úvodní fotografie: PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.