CS:GO

Brazilské Imperial opouští i Marcelo "⁠chelo⁠" Cespedes

Brazilské Imperial opouští i Marcelo "⁠chelo⁠" Cespedes
3. 7. 2023
  |  

Aktuálně 15. tým světového rankingu, populární brazilské Imperial, opouští také pětadvacetiletý Marcelo "⁠chelo⁠" Cespedes. O náhradě, stejně jako v případě záplatě za Gabriela "FalleN" Toleda, stále není jasno.

Otřes v sestavě zažívá CS:GO sekce brazilské organizace Imperial Esports, kterou v noci opustil definitivně populární Gabriel "FalleN" Toledo a nyní se s ní rozloučil také pětadvacetiletý rifler Marcelo "⁠chelo⁠" Cespedes, který do celku přišel v létě loňského roku.

Během svého angažmá organizace Imperial dopomohl chelo ke kvalifikaci na Major nebo k titulu na BLAST Premier: Spring American Showdown 2023, či 3. - 4. místu z BLAST Premier: Spring Final 2023. 
Stále teprve pětadvacetiletý hráč toho má na svém kontě poměrně dost. Za 8 let aktivní kariéry prošel řadou týmů brazilské scény, z nichž nejzajímavějšími bylo bezpochyby angažmá v organizací paiN Gaming, Luminosity Gaming, INTZ eSports a v neposlední řadě také MIBR. Nikde se však neohřál déle než rok. 

V sestavě Imperial Esports zůstává tedy už pouze trojice hráčů Ricardo "⁠boltz⁠" Prass, Vinicius "⁠VINI⁠" Figueiredo a Jhonatan "⁠JOTA⁠" Willian. Ta bude nyní muset využít komplexní rotace a přestupu hráčů, které se na aktuální brazilské scéně dějí. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.