CS:GO

Bosenští bratranci pokračují. NiKo a huNter prodloužili s G2 Esports smlouvy

Bosenští bratranci pokračují. NiKo a huNter prodloužili s G2 Esports smlouvy
7. 5. 2022
  |  

G2 Esports se rozhodli ještě před startem PGL Major Antwerp 2022 oznámit prodloužení smluv s bosenským duem bratranců NiKo & huNter. V obou případech by mělo jít o několikaleté smlouvy.

Fanoušci G2 Esports mohou být spokojeni. Organizace, jejíž CS:GO sekce bude patřit k největším favoritům na zisk medaile z PGL Major Antwerp 2022, oznámila prodloužení smluv s dvojicí bosenských bratranců, kteří vytvořili velmi údernou dvojici.

Pětadvacetiletý Nikola "NiKo" Kovač působí v G2 Esports od října 2020, jeho o rok starší bratrance Nemanja "huNter-" Kovač dokonce o rok déle. Oba dva si však přidají s největší pravděpodobností ne jeden, ale více let na svých kontraktech. 

Výši nebo délku smluv organizace G2 Esports neuvedla, nicméně podle informací portálu HLTV.org by mělo skutečně jít o dlouhodobější víceleté kontrakty jako součást dohody všech stran. 

Tým vyběhne do Challengers Stage PGL Major Antwerp 2022 už v pondělí a vy můžete být u toho, díky česko-slovenskému streamu, jehož partnerem je Sazka Esport. G2 Esports budeme sledovat již v pondělí po obobě v pikantním souboji s Team Liquid.

 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.