CS:GO

Boj o grandfinále ESEA Advanced! SINNERS dnes večer vyzvou tým HYDRA

Boj o grandfinále ESEA Advanced! SINNERS dnes večer vyzvou tým HYDRA
2. 6. 2023
  |  

Důležitý zápas na závěr pracovního týdne čeká na český CS:GO celek SINNERS Esports. Už od 20:00 bude ve finále Upper Bracket Play-off ESEA Advanced čekat ruský tým HYDRA. O co všechno se ve finále hraje?

SINNERS Esport se svojí CS:GO sekcí nezažívali ideální měsíce, ale vše může zlomit vyřazovací část ESEA Advanced Season 45. Tuzemský zástupce se probojoval už do závěrečných bojů, zajistil si pozici v TOP 3 a dnes může definitivně stvrdit postup do ESL Challenger League a do grandfinále celé ligy.

Ve finále Upper Bracket budou na SINNERS čekat zástupci ruského celku HYDRA, který se propracoval do aktuálního kola díky vítězstvím nad Dynamo Eclot (2:0), 9 Pandas (2:1) a Coalesce (2:0). Vzhledem k týmům, které dnešní soupeř SINNERS porazil, jde o velmi kvalitní sestavu.

Český zástupce zase zažívá týden jako na horské dráze, kdy například v CCT North Europe propadl ve swissu už na skóre 0:2, ale právě zde v ESEA lize postupuje přímočaře do vyšší soutěže. Dnes to však musí potvrdit. 

Vítěz zápasu mezi SINNERS a HYDRA si totiž zajistí slot v grandfinále ESEA Advanced, díky čemuž v něm bude mít výhodu mapy, ale zároveň jistotu, že si zahraje v další sezoně ESL Challenger League bez nutnosti hrát baráž, a že mu na konto přiteče minimálně $4,6000.

Souboje mezi HYDRA a SINNERS je možné sledovat už od 20:00 na Twitch kanále SINNERS Esports.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.