CS:GO

Je hotovo! SINNERS se vrací po velkém vítězství do ESL Challenger League

Je hotovo! SINNERS se vrací po velkém vítězství do ESL Challenger League
6. 6. 2023
  |  

V Lower Bracket Final turnaje ESEA Advanced Season 45 Europe se proti sobě postavily celky SINNERS Esports a Aurora. Oběma šlo o hodně, protože vítěz si kromě účasti ve grandfinále zajistil také slot do ESL Challenger League Season 46.

Začátek vlastního picku neměl tým SINNERS vůbec špatný, když na mapě de_overpass dokázal po prohraném pistol round urvat hned 5 bodů v řadě a v jednu chvíli dokonce vedl 7:2, respektive 8:3. Pak však dokázali na CT hrající Aurora snížit na stav 7:8. Následně dokonce ruský soupeř ovládl pistol round a dvě následující kola, díky čemuž šel do vedení. 

SINNERS ještě dokázali vývoj převrátit na svoji stranu, pak však jasným způsobem dvakrát prohráli a bylo srovnáno na 12:12. Také do závěru vstoupili lépe hráči ruské sestavy, nicméně SINNERS se jako první dostali na map point, ten však proti force buy proměnit nedokázali a šlo se do prodloužení. Rozhodlo se až ve 47. kole a po výsledku 25:22 se radovala česká sestava.

Také druhá mapa nabízela vyrovnanou podívanou, která začala už od první poloviny. Týmy si nehodlaly nic darovat a po výsledku 8:7 se strany opět měnily v nejvyrovnanějším možném složení. Následně se pokračovalo takto až opět do prodloužení, kde byli zase silnější hráči SINNERS, kteří zvítězili 19:15 a definitivně si tak zajistili slot v ESL Challenger League Season 46. Ve středu je navíc čeká odveta s týmem HYDRA v grandfinále.

SINNERS vs. Aurora

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 25:22 (8:7)
  • de_nuke 19:15 (8:7)
  • de_mirage

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.