Dota 2

Boj o $270,482 v Dubaji začíná. Uspěje Čech SabeRLight- s týmem TSM?

Boj o $270,482 v Dubaji začíná. Uspěje Čech SabeRLight- s týmem TSM?
2. 3. 2022
  |  

Další velký a zajímavý Dota 2 turnaj startuje. 10 týmů se sjelo do Dubaje, aby se v rámci GAMERS GALAXY: Invitational Series Dubai 2022 popraly o titul. Mezi týmy nechybí ani TSM s českým hráčem SabeRLight- a Tundra Esports se slovenským hráčem Skiter.

Jen několik týdnů poté, co se TSM povedlo zvládnout turnaj DPC NA 2022, nastoupí severoamerická organizace se sestavou, jejíž částí je i český hráč Jonáš "SabeRLight-" Volek, na turnaji v Dubaji.

Turnaj GAMERS GALAXY: Invitational Series Dubai 2022 startuje již dnes. Deset týmů je rozdělených do dvou skupin po pěti. Formátem základní části je round robin BO1, každý s každým dvakrát. První dva celky ze skupiny míří přímo do play-off, 3. a 4. celek jde do play-in.

Play-in se odehraje single-elimination formátem BO3, přičemž celky potřebují v jednom zápase zvítězit, aby se dostaly do play-off, kde je jich nachystaná další čtveřice favoritů. Samotná vyvrcholení vyřazovací části je v plánu double-elimination bracketem. Vítěze bychom měli poznat v neděli.

Rozdělení skupin:

  • Skupina A: Fnatic, Nigma Galaxy, Spirit, TSM, Tundra Esports
  • Skupina B: BOOM Esports, Nigma Galaxy SEA, OG, Team Secret, Virtus.pro

Zápasy startují dnes během poledne. Na souboj TSM s Tundra Esports, tedy boj česko-slovenských zástupců, si počkáme do 17:30.



Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport